Visie Orchidee Care

Motto Orchidee Care

  • Een mens moet niet alleen sterven. Hij moet omringd zijn met liefdevolle zorg door zijn geliefden of  door liefdevolle  mensen;
  • Dood gaan wij allemaal, maar niemand weet hoe je dood moet gaan;
  • Hoe bevrijdend kan het zijn als jij je hoofd kunt neerleggen in vertrouwde handen, die helemaal aan jouw wensen voldoen;
  • Ik probeer altijd in samenwerking met de huisarts de cliënt zoveel mogelijk pijnvrij te houden;
  • Ik respecteer de visie over de dood van elke cliënt. Ieder mens heeft immers zijn eigen visie die je als zorgverlener voor ogen moet houden.

Belangrijk voor Orchidee Care

In de palliatieve zorg is het heel belangrijk dat er samengewerkt wordt met andere collega’s of met mantelzorg om een goede en hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.


Lees hier meer over de Zorgdiensten van Orchidee Care.

Zorgdiensten Orchidee Care

Heeft u al zorg?

Heeft u al zorg van een andere zorginstantie maar heeft u nog wensen los van de geboden zorg, of wilt u de mantelzorger ontlasten? Beschikt u over de middelen het zelf te vergoeden, dan kunt u ook een beroep doen op Orchidee Care. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u die extra zorg en aandacht op maat leveren. Zo kunt u nog genieten van de mooie dingen van het leven naar uw wens.

Wij bieden zowel gecontracteerde zorg via de zorgprofessional WTZI erkend als ongecontracteerde zorg die vergoed wordt door de zorgverzekeraar.