Werkgebied

Het werkgebied van Orchidee Care strekt zich het liefst uit in de regio:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Almere
  • en het Gooi

Samenwerking met ...

In samenwerking met de wijkverpleegkundige en uw huisarts of familie wordt er een indicatie en zorgplan opgesteld.

Er wordt met uw zorgverzekeraar door Orchidee Care en wijkverpleegkundige contact opgenomen betreffende de zorgen. In de meeste gevallen heeft u vrije zorgkeuze en recht op vergoeding. De kosten zijn niet voor uw rekening.

De Palliatieve Terminale zorg wordt in alle gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar, aan de hand van de indicatie en een PTZ verklaring.

Orchidee Care kan zowel gecontracteerde zorg leveren via de coöperatie van de ZorgProfessional (WTZI) erkand, als ongecontracteerde zorg.


Op verzoek

Op speciaal verzoek is Orchidee Care bereid om een uitzondering te maken om buiten de regio ook zorg te verlenen.

Heeft u al zorg?

Heeft u al zorg van een andere zorginstantie maar heeft u nog wensen los van de geboden zorg, of wilt u de mantelzorger ontlasten? Beschikt u over de middelen het zelf te vergoeden, dan kunt u ook een beroep doen op Orchidee Care. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u die extra zorg en aandacht op maat leveren. Zo kunt u nog genieten van de mooie dingen van het leven naar uw wens.

Wij bieden zowel gecontracteerde zorg via de zorgprofessional WTZI erkend als ongecontracteerde zorg die vergoed wordt door de zorgverzekeraar.